Hundegalleri mødes

For dem som er vilde med hunde, og som søger på ting om hunde på nettet, så er Hundegalleri.dk nok ikke til at komme udenom.


Det er faktisk lidt ligesom Facebook – bare med hunde. Hvert eneste lille ting, der har bare en smule med hunde at gøre bliver vendt, drejet og diskuteret herinde. Fantastisk for en hundetosse som mig!

Jeg blev faktisk medlem af Hundegalleri allerede da jeg var 14 år, da jeg inderligt ønskede mig en hund. Jeg brugte en masse tid derinde på at savle over flotte hunde, misunde dem der havde en masse hunde, og planlægge hvordan mit liv med hunde skulle være!
Ved nærmere eftertanke, er det faktisk ikke meget anderledes nu, 8 år senere 😅😅

Saga nyder at få lov til at blive hjemme i varmen 😉

Heldigvis er misundelsen ikke så stor mere, nu hvor jeg selv har to af slagsen – men der er jo altid hjerterum til en mere, ikke? 😉

I dag havde jeg aftalt at mødes med 4 andre fra Hundegalleri i Hillerød, for at træne sammen!
Planen var at tage begge hunde med, men da vejret bød på minusgrader og sne/slud, fik Saga lov til at blive hjemme under dynen sammen med min kæreste..
Hun er bestemt ikke pjattet hverken med koldt vejr eller at få våde poter, så hvis jeg slæbte hende med, ville hun bare stædigt stå og se sur ud – man er jo diva 😉

Dumle siger dog sjældent nej til en omgang træning, og med hendes energiniveau, skal der mere end lidt sne til, før hun bliver kold.
Vi to drog derfor afsted til Hillerød, hvor to af de andre desværre havde meldt afbud pga. vejret, så det var kun mig og Dumle, samt en vi allerede kender fra Gribskov Rottweiler klub – og så en schæfer, som også træner rally.

Først trænede vi hundene i 45 minutters tid, og så varmede vi os med kakao og en sludder i en times tid bagefter – det var super hyggeligt! Og som bonus, havde jeg endda en super dygtig og koncentreret hund – UDEN SNOR!!! 😍😍

Det er tredje store uden-snor-sejr på blot én uge, så nu har jeg besluttet mig for, at det er tid til at afprøve en øvet klasse igen – hvilket bliver allerede på næste lørdag, d. 15/1!
Efter vores cirkus optræden i november, ved jeg slet ikke hvad jeg skal forvente, men jeg bilder mig ind, at vi er bedre forberedt denne gang – og så får vi både mere tid til opvarmning, samt undgår løbetid denne gang!

Jeg håber dette stævne kan give os et realistisk billede af, hvad vi mangler at træne, før sæsonen rigtig går i gang til foråret. Jeg må jo nok indrømme, at jeg håber på at blive klar til kvalifikations runderne til DM 2017 og Årets Hund 2017, men med mine dårlige konkurrence nerver og Dumles spontane spornæse, så tør jeg slet ikke håbe på det 😅

Rally sæsonen starter først for alvor op til marts/april, og kører så ca. til og med oktober. Der er også stævner fra november-marts, men slet ikke lige så mange, da det jo kræver indendørs arealer.
Så vores stævne på lørdag, bliver faktisk også vores første stævne i indendørs hal.. Hvilket minder mig om, at det da egentlig kunne være klogt, lige at få afprøvet lidt træning i en hal inden 😅

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s