Hundeweekend

Det har været en dejlig weekend, med masser af fokus på afslapning – og hundene selvfølgelig!

Fredag kørte kæresten og jeg en tur til Tinkerup strand, hvor hundene kunne løbe frit rundt og hygge sig på de store marker.
Lørdag stod den så på 4 timers klikker kursus hos Gribskov Rottweiler Klub! Jeg har ikke brugt klikker på nogen af hundene endnu, men overvejer det meget, da jeg sagtens kan se fordele i det. Men det bliver svært at få indført i træningen!

I første omgang skal hundene dog lige lære, hvad klikkeren overhovedet betyder! Vi klikker derfor løs herhjemme, og propper hunden med godbidder – specielt Dumle synes at det er verdens bedste idé, jeg har fået mig nu 😅

Camilla, Nicki & Dumle til vores træning i Tinkerup Strand

Søndag tog vi en tur til Tinkerup Strand igen, men denne gang med selskab af Camilla med Nicki 😍
Vi startede med at gå en fælles tur med alle tre hunde, og så gik vi ellers i gang med at bygge rally baner!
Jeg synes at træningen i forhold til nye øvelser med Dumle går fint fremad, men de “gamle” velkendte øvelser bliver til gengæld dårligere og dårligere. Sådan noget som helt almindelige vendiger, er blevet meget sløset, og hun drejer slet ikke så skarpt og præcist som hun plejer.

Jeg tror derfor at vi skal tage et skridt tilbage i træningen igen, og lige få genopfrisket det med plads og skarpe veninder igen 😉 Hvilket er endnu en grund til, at jeg glæder mig enormt meget til at træningen starter igen – det gør altså en stor forskel, at have en til at holde øje med hvilke fejl signaler jeg kommer til at sende!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s