Klik, Klik, Klik

Ja, sådan lyder det i øjeblikket hjemme hos os – jeg er nemlig gået all in på klikker træning, efter at have været på kursus i det sidste weekend 😅


Når vi ikke øver klikkertræningen, så læser vi om det!
Ja, jeg indrømmer gerne, at jeg har det med at blive meget entusiastisk over nye projekter… Men al min klikkeri betyder jo også godbidder i lange baner, så tror heldigvis at de små pelsede klarer den 😉

16831306_10210782456310335_836324398_n

Ugen har også været fyldt med rally træning sammen med Camilla & Nicki, og jeg knokler stadig videre på Dumles fri ved fod og vendinger, og det går en del bedre, efter vi fik genopfrisket elefant-øvelsen tidligere på ugen.
I kan se lidt video fra træningen her: Dumle

Torsdag var vi også afsted til hundesvømning igen! Denne gang besluttede jeg mig for at tage begge hunde med – det KUNNE jo være, at Saga kunne lide det. Det kunne hun så helt bestemt ikke 😅
Vi brugte også et andet bassin denne gang, som ikke var lige så stort som det andet sted vi var, og vandet var heller ikke helt lige så varmt. Det var ret ærgerligt, for tror altså godt at Saga ville kunne lide at soppe rundt i dejlig varmt vand.. Men koldt/lunken vand – ellers tak.
Dumle overtog dog med glæde noget af hendes svømmetid også, og fik virkelig svømmet langt og flot. Desværre fik jeg ikke nogle billeder af det, men billederne fra sidste gang, kan jo stadig ses her: Bare svømme, bare svømme!

Ugen sluttede også af, med en super hyggelig gåtur sammen med Camilla & Obelix – og en hulens masse andre hunde. Vi var nemlig på Valentine gå-tur, arrangeret af Maxi Zoo!
Det gik sådan set bare ud på, at gå en tur sammen med en masse andre hundetosser, men for hver hund, betalte man 25 kr, som så gik til at støtte Dyrenes Beskyttelse.
For hver hund, donerede Maxi Zoo også yderligere 10 kr som støtte.

Normalt er jeg ikke så pjattet med kæmpe gåture, for der er altid en masse hunde, der egentlig ikke bryder sig om det, og ser sig sure på hinanden. Men mig og Camilla gik bagerst med vores, og havde faktisk en rigtig hyggelig tur, med glade og friske hunde!
Som bonus fik vi en goodie bag efter turen, og sådan et fint lille bånd 😍

16900323_10210782454670294_17185590_n

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s