Sofaen er indviet!

Vi er i gang med lidt af et bygge projekt herhjemme, og nu er vi så endelig nået til at kunne indvie vores 1. sal, som skal være vores nye stue!
Ny stor stue betyder så også ny stor sofa 😍

Da Andreas og jeg flyttede sammen, måtte hundene faktisk hverken være i sofaen eller i sengen. Det passede dog hverken mig eller Saga særlig godt, for hun er vant til at være over det hele, så det fik vi hurtig lavet om på!
Kompromissen hedder derfor nu, at hundene (helst) ikke må være i sengen, men gerne sofaen – også den nye!
Det var dog ikke ligefrem noget vi behøvede at lære hundene, for den nye sofa nåede kun lige at blive samlet, så fløj begge hunde op i den, og lagde sig godt til rette, efter at have trampet den lidt til 😅

Jeg har også længe ønsket mig et par fåreskind! Jeg synes simpelthen de er så lækre og bløde, men det koster temmelig meget, medmindre man køber de falske. Men de er altså ikke nær så flotte, det er ret tydeligt, at det er falsk…
Men! Når nu vi alligevel var ude og bruge en halv bondegård på at købe nye møbler til vores nye stue, så skulle det altså være nu med de fåreskind!

dsc07265

Vi købte derfor to stk – ét sort og ét i brun.
Jeg frygtede lidt at hundene blot ville tro at det var legetøj, men heldigvis har de været søde og blide ved dem – og meget begejstret for at ligge på dem. Faktisk vil de allerhelst ligge ovenpå det samme fåreskind på samme tid, men det er jo typisk de to 😝

dsc07316

2 thoughts on “Sofaen er indviet!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s