Nyt objekt! 😍

Uhh, så fik jeg endelig mit nye sony f1,8 50 mm objekt hjem! Jeg har savlet over det lææænge, men det jo ikke en helt billig hobby desværre 😝
Nu skulle det dog være!

Jeg har længe været pjattet med at tage billeder, og har i mange år haft spejlrefleks kamera. Jeg fik dog ikke rigtig brugt det så meget mere, da jeg synes det var for stor og tungt at slæbe rundt på, fx når jeg gik tur med hundene.

Sidste sommer investerede jeg derfor i et mindre kamera, nemlig Sony A6000. Det skulle nemlig have mange af de samme kvalifikationer som et spejlrefleks, en endnu hurtigere autofokus og alligevel veje markant mindre!
Siden jeg fik det hjem, er min begejstring for at tage billeder steget markant igen. Der gik derfor ikke længe, for jeg købte en 50-200 mm zoom og kamera stativ, og nu er f1,8 50 mm altså også tilføjet til familien 😍

Det nye objekt skal primært bruges til portræt billeder, og Saga er jo den perfekte portræt model, da hun er glimrende til at sidde stille og se sød ud – noget Dumle ikke altid har tålmodighed til 😅

Som altid skal man lige lære de nye indstillinger at kende, men i kan se lidt billeder fra mit første forsøg med Saga, og indtil videre er jeg i hvert fald meget tilfreds med resultatet 😍

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s