Vaaaaaaaaand!

Så er det kristi himmelfarts ferie, og vejret er allerede über skønt! Hundene – specielt Dumle – har det dog meget varmt, så vi udnyttede at vi bor så tæt på kysten, og fik en masse lækre strandture ud af det 😍

Dumles sværeste valg i livet, ville være at vælge mellem vand og mad. Og her mener jeg ikke drikkevand – men badevand! 😉 Så snart hun kan dufte vand, så bliver hun helt umulig at gå tur med, alt handler bare om vand, vand og baaaaaaade!

Hun havde ellers været enormt sløv pga. varmen, men så snart vi nåede til vandet, blev der bestemt ikke sparet på energien. Andreas gik også en bid med ud, i mens Saga og jeg holdt os sikkert i tørvejr på stranden – vi er helt bestemt mere sol typer, end vand typer 😝

Det nye strandhotel i Gilleleje holdt også åbningsfest, så der fik vi afprøvet deres brunch. Det vrimlede med liv i byen, og man blev helt grebet af ferie stemningen – selvom vi blot sad 8 km fra vores hus 😅

Der var desuden åbent hus ude hos Dogswim.dk om søndagen, da de havde fødselsdag. Dumle og jeg tog derfor en smut tur derud, og fik afprøvet nogle af deres små aktiviteter, som de havde planlagt – og selvfølgelig snakket med en masse søde hundemennesker 😍

Jeg fik selvfølgelig taget lidt billeder på stranden, som i kan se her:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s