Rally Øvet Mester!!

Jaaa, så fik Dumle og jeg sørme endnu en titel – nemlig RØM, der står for Rally Øvet Mester 😍😍💪
Den fine titel fik vi i dag til dobbelt rally prøve i Jægerspris!

Vores præstationer i øvet klasse har ellers været lidt blandet – i starten havde jeg store problemer med at det hele skulle foregå uden snor, for Dumle mente at det betød frihed, og smuttede ganske enkelt ud af banen.
Efter en hulens masse træning, fik vi en super optur, hvor vi fik både 92, 93 og 94 point – og så kom Dumle i løbetid, og så fik et par IB’er (Ikke-bestået) igen 😝

Det var derfor ikke til at vide, hvad jeg rigtig skulle forvente af i dag, men jeg havde et herligt heppekor med mig, bestående af Jeanette, og hendes to hunde, og Mona og hendes hund!
18892903_619431831597181_5026716208232162406_n

Det var super hyggeligt, og vejret var også fantastisk at sidde og sludre i. Det var dog temmelig varmt til hundetræning, og det var tydeligt, at Dumle egentlig bare helst ville ligge og slappe af, da hun ikke er særlig begejstret for varme.

Da det var tid til 1. bane, hoppede jeg stort set hele opvarmningen over, for at spare på hendes energi. I det mindste var det en bane, helt uden kegler – noget både Dumle og jeg satte stor pris på! 😉
De første par øvelser gik super, vi skulle løbe i en 360 grader rundt, ikke umiddelbart noget vi har prøvet før, men Dumle var super opmærksom og holdt et godt tempo, tæt på mig.
I SIT-DÆK-SIT blev vi trukket for forsinket reaktion – Dumle blev liggende, selvom jeg sagde sit, og jeg måtte gentage det to gange. Meget underligt, det plejer være en super nem øvelse, men det skete også sidste gang, så tror jeg må få genopfrisket træningen med stillingsskift lidt ekstra fremover!

Alt i alt har vi dog en rigtig fin start, men midt på banen kikser det pludselig 😅 Vi skal lave en twist, hvilket Dumle kun gør halvt, så jeg beslutter mig for at lave den om. Andet forsøg lykkedes det heldigvis.
Videre til en tysker vending, men her vælger Dumle at lave synkron i stedet, så hun kommer over på min højre side, i stedet for venstre. Også den øvelse, må vi derfor lave om!
I anden omgang, er Dumle tæt på at gøre samme nummer igen, så jeg må fagte vildt med både arme og ben, for at gøre hende opmærksom på, at hun skal være på VENSTRE side 😝
Det lykkedes heldigvis, så vi får godkendt øvelsen i anden omgang, men til gengæld har vi brugt så lang tid på øvelsen, at vi allerede er nået helt frem til næste skilt, som er cirkel under gang.
Vi får slet ikke nok tid til at forberede sig, da øvelsen kommer bag på os begge, men vi gør et halvhjertet forsøg – og laver den derefter om – tredje øvelse i træk, øv!!

I andet forsøg lykkedes det heldigvis, og resten af banen går også super – vi får et enkelt point fratrukket for lidt skæv bak, og i alt ender vi på 85 point – lige præcis nok til at hive titlen som Rally Øvet Mester hjem, jubiii!!
Vi ender på en 6. plads ud af 11, får en fin roset for vores nye titel, og Dumle får en pose godbidder som præmie.

Herefter har vi 2-3 timers ventetid inden næste klasse starter. Den er en del længre, end første bane, og indeholder også en del kegle øvelser, som plejer at trække energien fuldstændig ud af Dumle – hun synes det er så keeedeligt, bare at traske rundt mellem nogle kegler 😉

Vejret er også stadig meget varmt, så selvom hundene selvfølgelig har fået mulighed for skygge og vand, så kan jeg godt fornemme på Dumle, at hun ikke gider andet end at ligge og slappe af!
Jeg prøver selv at være meget energisk og hjælpe hende mest muligt, hvilket faktisk også hjælper lidt, så vi får en udmærket start på bane 2. Energien er der dog ikke til hele banen, og hendes reaktion bliver langsommere og langsommere, men det lykkedes os at slæbe os ind over målstregen 😅

Den gode start reddede vores røv, så vi bestod med i alt 77 point! Alt i alt er jeg derfor fint tilfreds med vores præstationer, med tanke på at det har været en lang og meget varm dag!

18838890_619431804930517_5832252987211476629_n

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s