De ****** klør…

Saga har siden hun var lille haft en del problemer med hendes klør.. De flækker åbenbart ret nemt, og nu er den ene vildtklo flækket igen 😥

Det skete i dag til Sankt Hans – som også er dagen inden vi smutter på ferie.
Familien var samlet i grusgraven som sædvanligt, og hundene (5 stk) tøffede roligt rundt og hyggede sig på den store grund.
Pludselig kommer Saga så trissende, og halter på det ene forben, hvor der løber blod ned af.
Jeg skal lige love for at jeg fik travlt med at flyve over til hende – jeg er ikke meget for at indrømme det, men Saga sætter altså virkelig gang i nogle voldsomme pylre-mor-gener i mig!
Jeg tror egentlig det er fordi hun er så lille og klodset, og hele livet har kommet så meget til skade, så man har altid skulle passe på hende. Hvorimod Dumle er noget klogere og mere robust – hende sker der heldigvis sjældent noget ved.

Men efter at have tjekket hende i hoved og røv, er konklusionen heldigvis “bare” at det er en vildtklo, der er flækket, og nu hænger halv afrevet og bløder. Det gør naturligvis meget ondt på Saga, men heldigvis er min søsters svigermor dyrlæge, og klinikken ligger kun få minutter fra huset.
Selvom klokken er 22 om aftenen, kører vi derfor en tur til dyrlægen, hvor Saga får noget smertestillende, og så bliver neglen fjernet og renset godt.

Jeg har det lidt skidt med, at vi efter dyrlægen blev nødt til at køre hjem til  mine forældre for at afleverer Saga, men vi skal jo på ferie i morgen tidlig, så planen har jo hele tiden været, at de skulle passe hende.
Men det gør sku lidt ondt i ens moderlige hjerte, sådan at efterlade sit lille pus på smertestillende og med bandage på 😥
Heldigvis ved jeg, at hun bliver forkælet op over begge ører hos mine forældre – hundene er jo stadig de eneste børnebørn de har, så de behandler dem også ligesådan 😅

22711783_10212829840053649_1662587689_o

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s