Work work work

Efter 1½ uges ferie er jeg allerede tilbage på arbejdet! Ganske vist kun i 1½ uge – så tager jeg den resterende ferie. Jeg er dog ikke den eneste, der er på arbejde pt. – hundene er nemlig med! 😉

Vi er jo i gang med lidt af et byggeprojekt derhjemme, hvor huset bliver totalt renoveret. I dag kom der derfor tømrer forbi, og da jeg synes det var synd for hundene, at de skulle være alene hjemme med en flok fremmede mennesker, der larmede hele dagen, kom de med på arbejde!
Og selvom de aldrig har prøvet det før, opførte de sig eksemplarisk! De fik også meget ros af mine kollegaer over hvor søde, velopdragne og rolige de var – så bliver man jo lidt ekstra stolt 😉

Vi har lige haft et par stille og rolige dage efter vi kom hjem fra Roskilde Festival, hvilket hundene heldigvis var helt med på. De har jo begge jo leget og hygget sig med familiens hunde, i mens vi var afsted.
Saga har også fået sin forbinding på poten af, og indtil videre virker det til at hendes negl heler rigtig fint!

19598809_632816093592088_2864227959882469839_n

Jeg har dog også arbejdet en del på et nyt projekt, jeg er begyndt på – nemlig noget, der hedder Aktivt Fotoshoot! Det er i samarbejde med Hund&Harmoni, der tilbyder flere forskellige træningshold og kurser for hunde i alle former og størrelser.
Aktivt Fotoshoot går derfor ud på, at i mens de underviser, så løber jeg diskret rundt og tager billeder af de forskellige hunde og fører “i action”.
Det blev afholdt i går, og vi holder endnu en omgang i starten af august. Vejret var helt perfekt, og det var en super hyggelig eftermiddag, med en masse andre hundetosser, og er også godt tilfreds med billederne!

Er faktisk næsten helt misundelig over, at jeg ikke selv kunne være med – har virkelig få billeder af mig sammen med hundene, det er jo altid mig, der plejer at være fotografen 😅

19665688_10213038931231697_761695187937165398_n

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s