Den tavse måned

August er ved at være slut, og jeg har ikke skrevet et eneste blogindlæg denne måned!
Overskuddet har ganske enkelt ikke været der, da det har været en hård måned at komme igennem..

Må jo hellere lige skynde mig at slå fast: Hundene har det fint!
Desværre er det mig, der har haft en ret barsk måned, med kvalme, bækkenproblemer og en iskasnerve, der bliver ved med at sætte sig i klemme. SMERTEFULDT (!!) kan jeg hilse og sige.

Jeg synes derfor ikke at jeg laver andet end at rende til kiropraktor, massør, læge og fysioterapeut hele tiden, for at prøve at finde noget der virker smertelindrende.
Jeg kan “desværre” ikke bare proppe mig  med smertestillende pga baby, men behandlingerne virker kun i et døgn, så har jeg smerter igen, nogle dage så slemt, at jeg knapt kan gå. Så det giver sig selv, at der ikke er så forfærdelig mange hundearrangementer at skrive om i øjeblikket 😉

Vi afholdt ellers rallydysten ude i klubben her d. 25, som jeg jo står for at arrangere og afholde. Af ren stædighed valgte jeg derfor at gennemføre det alligevel, men det endte også med at jeg var sengeliggende i 2 dage efterfølgende.
Det er virkelig svært at vænne sig til at man stort set ikke kan noget, men jeg prøver at trøste mig med, at vi i det mindste ved, at jeg kun er så dårlig pga. graviditeten.
Sååå jeg skal heldigvis “kun” holde det ud 6 måneder endnu 😳😅

Desværre har jeg ikke rigtig nogle fine hundebilleder denne gang, men i kan få et par ynkelige snaps, bare som prikken over i’et på dette klynke blogindlæg 😝

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s