I sommerhus med tøserne

Saga og jeg har været i sommerhus med mine veninder her i weekenden 

Dumle måtte finde sig i at blive hjemme sammen med Andreas, han syntes at huset blev lige lovlig stille, hvis vi alle tre smuttede i en hel weekend – og så er det jo godt, at vi har to hunde, så vi kunne snuppe en hver 😅

Saga og jeg kørte direkte efter arbejde fredag, og vi besluttede os for at tage færgen fra Hundested til Rørvig, da sommerhuset lå i Høng, og vi selv jo bor helt nordpå. På den måde sparede masser af km, ved ikke at skulle køre hele vejen ned omkring Holbæk og op igen på den anden side af fjorden.
En mindre detalje jeg ikke lige havde gennemtænkt var dog, at det er en MEGET lille færge – og meget åbent vand, hvor det blæste godt til. Vi nåede kun lige at køre ombord på færgen, så var jeg allerede ved at fortryde – hold da kæft hvor det gyngede.
Jeg er ikke overdreven søstærk i forvejen, og måtte virkelig koncentrere mig for ikke at gå i panik 😅
Heldigvis ringede min mor for at spørge om nogle små ting, så jeg endte med at tvinge hende til at snakke i telefon med mig hele vejen over, for at prøve at distrahere mig fra at det gyngede så meget.. Puh en tur, haha!
Det lykkedes os heldigvis at overleve, og sidste del af turen gik helt fint, med fast jord under dækkene.

22853330_677844229089274_5240134014543600593_n

Saga glor noget undrende på mig, da jeg ikke tackler færgeturen særlig godt 😅

Selve sommerhus turen var dog enormt hyggelig og afslappende. Den ene af mine veninder havde sin sheltie med, som Saga begejstret kastede sin kærlighed over.
Den store mængde kærlighed var ikke ligefrem gengældt, men han fandt sig tålmodigt i det 😉

Vejret var vi dog ikke særlig heldige med, det blæste helt vildt, så selvom der fulgte en fin have med til sommerhuset, var det for koldt til at sidde ude.
Vi fik dog stadig gået nogle gode ture, både hunde og barn skulle jo luftes! 😉

22894318_677844195755944_8344347386747590367_n

Vi kørte hjem igen søndag, og denne gang kørte jeg med glæde hele vejen forbi Holbæk og op igen, for at undgå den lille færge. Det blæste nemlig endnu mere end i fredags, så det skulle jeg godt nok ikke udsætte mig selv for igen! 😅
Til gengæld bor min søster tæt på Holbæk, så vi kunne kombinere hjemturen med et pitstop hos hende, så turen ikke føltes så lang.

Vel hjemme igen stod både Dumle og Andreas klar til at modtage os. Det er ret sjældent at vi alle fire ikke sover sammen, specielt en hel weekend, så gensyns glæden var stor, både blandt firbenede og tobenede 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s