Kursus & ny pokal til samlingen 💪

Det har været en skøn uge! Mandags kørte Mona og jeg hele vejen til Dianalund for at være på rally ekspertkursus, og i går var der julefrokost i klubben, hvor Dumle og jeg sørme fik årets rally pokal – igen 😍

Ugen startede som sagt med en tur hele vejen til Dianalund. Vi havde heldigvis godt selskab af Mona og hendes berner sennen Mille, som også træner rally!
Anledningen til vores road trip var et 2½ timers kursus i rally, med fokus på de lidt mere indviklede øvelser, der skiller sig ud i ekspert og champion klassen, fx felt, spring, bakke og selvfølgelig en hulens masse højrehandling!

Jeg går lidt og trisser rundt som katten om den varme grød mht til ekspert klassen. Jeg vil rigtig gerne tage springet, men synes også det er et meget stort skridt at tage!
Udover at vi skal kunne 14 svære nye øvelser i ekspert klassen, som ikke er i øvet, så skal vi også lige pludselig kunne alle 79 øvelser (!!!!) på højre side!
Så i alt er det næsten 100 nye øvelser Dumle skal kunne i ekspert, i forhold til øvet 😳

Selvfølgelig har nogle af skiltene været relativ nemme at indlære på højre side, fordi hun kender dem fra venstre side. Andre har godt nok givet anledning til grå hår, fordi når øvelserne er spejlvendt, giver de ikke altid helt samme mening og flow.
Vores fokus på kurset var derfor at gøre både mig og Dumle mere selvsikre ved skiltene på højre side, specielt bakke!!

Dumle har længe haft en enormt god og stabil bakke, og hun kan blive ved længe, og i alle mulige retninger. På venstre side, vel og mærke. På højre side ligner hun dog ét stort spørgsmålstegn, og hvis hun endelig bakker, så er det vandret, når jeg går lodret 😅
Det var derfor rart med et nyt sæt øjne til at komme med tips til, hvordan vi får indlært det på højre side, når nu det ikke rigtig fungerer at lære hende det på samme måde, som jeg gjorde på venstre.
Vi fik desuden nogle rigtig gode idéer til at fortsætte vores spring træning, som jeg ellers er gået lidt i stå med.

Alt i alt et fint kursus, og Dumle kæmpede, selvom man kunne mærke på hende at de mange nye ting forvirrede hende.
Hun bliver hurtig frustreret, hvis hun ikke gør tingene korrekt, og bliver derefter usikker på sig selv. Det gør at jeg skal passe meget på med at presse hende for meget!
Vi var derfor begge to godt trætte efter kurset, hvor vi begge havde tænkt så det knager 😉

I går bød så på julefrokost ude i hundeklubben! Super hyggeligt arrangement, og med rigtig god stemning. Traditionen tro blev der også delt en masse fine priser ud, blandt andet for kredsmesterskabet og til dem, der har gjort sig særlig bemærket.
Og sørme ikke om jeg blev kaldt op, for at få rally pokalen for 2. år i træk :-))
Wuhuu! Skal vi ikke lige se, om vi kan snuppe den igen næste år også? 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s