Lakseolie – og lidt impuls shopping 😉

Jeg havde et gavekort liggende til Foderexpressen, og da de så annoncerede flyttesalg med gode rabatter, måtte jeg jo lige en tur derned og kigge. Det løb lidt løbsk 😅

Jeg havde faktisk tænkt mig at være fornuftig, og kun købe foder og en masse tyggeben – du ved, fornuftige ting, som vi rent faktisk mangler.. 😉
Det meste var dog pakket ned, så man måtte gå rundt og rode lidt i pap kasserne, for at se hvad der er at vælge mellem.

Blandt alt foder, stod der pludselig en kasse fyldt med ruffewear front rage seler. Uhhr, sådan en har stået længe på min ønskeliste, de er altså bare lækre (men dyre)!
Meeen det er jo sidste dag af flyttesalget, så det er sikkert kun de kedelige farver og forkerte størrelser tilbage.. Det prøvede jeg i hvert fald at bilde mig ind, i mens jeg alligevel begyndte at rode rundt i kassen.
Og bingo – et stk. mega lækker lilla sele, i Dumles størrelse. Hmm. Man kan jo altid lige prøve den på hende, ikke? 😉

Som forventet sad den rigtig godt på hende, og jeg elsker den lillae pang farve til hendes mørke pels. Men det var jo sådan set ikke det jeg kom for at købe!
Hun kunne dog selvfølgelig godt lige beholde den på, i mens jeg fandt det vi rent faktisk kom for at købe…  😉

Og ja, hun endte sørme med at beholde selen på hele vejen hjem – ups 😅 Men prøv lige at se hvor lækker hun er med den på!
26047207_700844840122546_6152661651625357692_n (1)

Udover selen fik jeg dog også købt noget af det, som rent faktisk var planen, nemlig en masse gode tyggeben til Dumle, som rent faktisk tager tid for hende at spise, og så lakseolie.
De har ikke før fået lakseolie, men det skulle være super godt mod pelsen, så jeg tænkte det var et forsøg værd.
Saga skal jo snart steriliseres, hvilket kan give ret besværlig pels, og Dumle fælder værre end et gammelt juletræ 😅

De har kun fået olien i ca. 2 uger nu, men det har gjort en stor forskel, specielt Dumles pels er blevet SÅ lækker!! Synes ellers ikke labber normalt har pels ala “mums-jeg-har-lyst-til-at-begrave-mine-hænder-i-din-pels”, ligesom Sagas lange bløde pels fx gerne ligger op til.
Dét gør Dumles “nye” silkebløde og lækre pels også nu. Mums! Hun fælder dog stadig som et gammel juletræ, men det er vist generelt bare en af glæderne ved at have labrador.
Man plejer jo at sige, at labrador kun har to fælde perioder gange om året – perioderne varer desværre bare 6 måneder hver 😅😅

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s