Here we go again 😣

Jeg skal da lige love for at hundene får indviet deres nye dyrlæge… Først med lungebetændelse, hjertelungorm og falsk drægtighed, og nu er Dumle kommet til skade med sit øje 😦

Hundene var som sædvanligt ude i haven for lige at nattisse, lige inden vi skulle i seng. Da de kommer ind, har Dumle masser af snavs og jord i hovedet, og det ene øje blevet rødt og lidt hævet.
Jeg får forsigtigt vasket og undersøgt det, men der sidder ikke umiddelbart noget i øjet.
Hun virker heller ikke synderlig generet af det, men ligger sig som sædvanligt bare op i sofaen for at sove. No worries!

Da jeg vågner om morgenen, er øjet dog blevet endnu mere rødt og hævet, og nu er hun tydelig generet af det. Jeg får ringet til dyrlægen med det samme, der heldigvis har en tid et par timer senere.
Øjet bliver vasket og undersøgt igen, stadig ikke noget at se, udover at der også er ved at danne sig betændelse nu. Stakkels lab 😦

Afsted til dyrlægen, der får tjekket efter fremmedlegmer og ridser i øjet, men det ser heldigvis “fint” ud. Udover at hun selvfølgelig godt kan se, at øjet af en eller anden grund, er meget irriteret.
Øjet bliver derfor renset grundigt, og så har vi fået øjendråber med hjem, som hun skal have 3 x dagligt, de næste 10 dage.
Hun sagde dog også, at hvis det ikke er blevet markant bedre i løbet af et døgn, skal vi komme tilbage, for så må vi i gang med en endnu større undersøgelse, hvis nu der sidder noget mikroskopisk helt bagved øjet fx.
Lige nu krydser vi derfor fingre for at en grundig rens og omgang øjendråber er nok!
Den stakkels hund ligner jo en, der har fået tæsk med det store røde øje 😦

Som opmuntring efter dyrlægen kørte vi ud til Tisvildeleje strand, hvor der både er strand, marker og skov. Masser af lækre turmuligheder, så både hundene og jeg elsker at være der!
Vejret var ikke ligefrem det bedste (som sædvanligt efterhånden), men det betød at vi havde hele området for os selv, så hundene kunne få lov til at løbe frit, og rigtig få strukket ud, hvilket blev udnyttet fuldt ud!
Så blev jeg også lidt mere tilgivet af Dumle, efter at have ladet hende den “onde” dyrlæge pille så meget ved hendes øje 😉

Da hundene kom hjem, tog de sig en lang eftermiddagslur, og jeg bilder mig ind, at hendes øje allerede er blevet lidt bedre. Det er stadig hævet og rødt, men det væsker ikke lige så meget som før.
Hun var dog bestemt ikke begejstret for at skulle have øjendråber igen her til aften, ingen tvivl om at øjet er godt ømt.
Vi krydser fingre for at det er blevet markant bedre i løbet af natten!

26168586_704243766449320_4682074564988892859_n

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s