Dumles øje

Må jo hellere lige komme med en lille opdatering på Dumles øje!

Vi måtte jo flyve afsted til dyrlægen med hende i sidste uge, da hendes ene øje pludselig var helt hævet og betændt.
Heldigvis var der ingen ridser eller lignende i selve øjet, og efter at det blev renset grundigt igennem, blev vi sendt hjem med besked om, at hvis det ikke er blevet markant bedre i løbet af et døgn, skulle vi komme tilbage.

Dét gjorde det heldigvis!
Allerede om morgenen var Dumle sig selv igen, og virkede ikke spor generet af øjet.
Det blev ved med at være en smule hævet og rødt få dage efter, men betændelsen forsvandt stort set med det samme. SKØNT! 👏

Vi ved dog ikke hvordan hun er kommet til skade med øjet, hun var jo blot ude i haven som normalt, da hun pludselig kom ind og så forfærdelig ud.
Vi opdagede dog hurtigt, at hun faktisk opførte sig virkelig mærkeligt i haven når det var mørkt udenfor. Hele den bagerste del af vores have er fyldt med store tætte buske og kradt, og hun drønede rundt i fuld fart deromme, og løb lige ind i både hegn og buske! 😨

Vi ved faktisk stadig ikke hvorfor hun opførte sig så underligt.
Først frygtede vi at hun var ved at blive natteblind, og prøvede at sætte mere lys op rundt omkring i haven, men det hjalp ikke rigtig. Hvis vi kastede legetøj til hende i mørket, kunne hun også sagtens finde det.
Af en eller anden grund havde hun bare set sig enormt sur på det område i haven, og blev ved med at prøve at hoppe ind i buskene.
Jeg gætter på at der har været en kat eller lignende derinde, og det kan være i den forbindelse, at hun er kommet til skade med sit øje. Hun virkede i hvert fald decideret sur, som om at nu skulle hun fandme derind, og dele nogle tæsk ud 🤔

Vi begyndte derfor at følge med ud i haven, så vi kunne holde hende i snor, så hun ikke kom yderligere til skade, og efter et par dage, var hun heldigvis som normal igen.
Meget mystisk oplevelse – men øjet er fint, og labben er sit sædvanlige glade og rolige jeg igen, så lad os håbe at det er overstået nu!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s