Baaaarsel!! 😁🎉

Jeg har i princippet været på barsel siden d. 6 januar, men det er først nu at den RIGTIG er startet – i hvert fald for et par dage 😉

Jeg studerer jo til finansøkonom sideløbende med mit arbejde, så selvom jeg gik på barsel fra arbejdet for en måned siden, betød det egentlig bare at jeg fik mulighed for at fordybe mig i skolearbejdet, og forberede mig til at skulle til eksamen her d. 9 februar.
Al min skole foregår dog online, så lidt barsel stemning har der da været, i form af morgenkåbe og nattøj hele dagen 😝
Nu er eksamen dog vel overstået, og 1. semester er derfor klaret! Det blev fejret med en lang og skøn gåtur i det fantastisk vejr 😍

27788252_718683095005387_4326074644771526156_o

Efter et par dage med “fuldtidsbarsel”, hvor jeg fik købt det sidste til baby, bagt boller – og havde en enormt hyggelig babyshower! – kunne jeg dog ikke holde mig tilbage mere, og valgte at logge ind og påbegynde 2. semester på min uddannelse.

Jeg havde ellers også fået godkendt barsel fra skolen, men efter mange overvejelser, har jeg altså valgt at takke nej.
Ingen tvivl om at det kan blive hårdt, men jeg har heldigvis verdens bedste og støttende kæreste, der ved at det betyder meget for mig, at kunne fortsætte min uddannelse.

Andreas overtager derfor en del barsel fra mig, men i stedet for at holde barsel flere uger i træk, fordeler han det ud over hele året, så han kan nøjes med at arbejde deltid i hele 2018.
Det bliver enormt hyggeligt at have Andreas mere hjemme, for selvom han snupper en del af min barsel, er jeg jo hjemme alligevel, i og med at mit studie er online, og mit arbejde først starter op igen d. 7 januar 2019.
Det giver ham også mulighed for at blive en meget større del af vores lille piges første tid, end hvis han arbejde fuldtid. Ja, og så giver det jo mig mulighed for at få studeret! (og få indhentet lidt søvn 😉)

Vi er meget spændte på hvordan det bliver, men vi har begge to en super god mavefornemmelse med vores nye plan. Vi har jo været enormt heldige, både mht. til Andreas’ chef, som er så fleksibel med afholdelse af barsel, og at min skole er så fleksibel mht. til deadlines.
Vi har meget få faste deadlines på studiet, og da det hele jo foregår online, kan jeg logge på og arbejde på opgaverne, når det passer ind. Allerede nu er mange af lektionerne for 2. semester lagt op, så jeg kan “tyvstarte”, og få overstået så mange som muligt, inden vores lille pige kommer til verden i løbet af den næste måneds tid 😍

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s