Selvtræning/hundeluftning

Hvis du ikke ønsker plads på et hold, har du også mulighed for at booke faciliteterne selv, og træne enten alene eller dele tiden med en anden. Vores indhegnede marker kan også med fordel bruges til at slippe sin hund løs, så den kan løbe og lege frit og trygt.

For at se billeder og oversigt over vores faciliteter, klik her

Vilkår gældende ved selvtræning:
– Ophold på gårdspladsen eller matriklen generelt udenfor booket tidsperiode er ikke tilladt. Dvs. den bookede tid indeholder både ankomst og afgang til/fra adressen.
Hvis man ønsker at opholde sig på matriklen før eller efter brug af faciliteterne, SKAL der også bookes tid til dette, da vi ellers ikke har oversigt over hvornår der reelt set er nogle herude, og i kan derfor risikere at vi har lukket området af.
– Faciliteterne må kun bruges til privat brug, medmindre andet er aftalt. Kontakt mig i så fald, hvis du ønsker at bruge faciliteterne til fx undervisning.
– Hav altid din hund i snor til og fra bilen af hensyn til øvrige hunde og staldkattene.
– Saml ALTID op efter din hund, også på gårdspladsen og på markerne!
– Hvis din hanhund letter ben op af udstyr eller lignende, forventes det at dette rengøres grundigt med vand efterfølgende. Det slider på udstyret, og opmuntre øvrige hunde at tisse samme sted, hvis der ikke skylles grundigt.
– Sørg for at din hund er luftet grundigt inden i benytter de indendørs faciliteter, for at forhindre indendørs uheld. Hvis det skulle ske, forventes det at der skylles efter med vand.
– Løbetidstæver er velkomne, både indendørs og udendørs.
– Al brug af faciliteterne er på eget ansvar, ligesom det også er et krav at man har en hunde ansvarsforsikring

For at booke – Klik her

Husk at vælge relevante tilvalg i bookingen, fx hvis i mødes flere hundeførere for at dele faciliteterne.

Priserne afhænger af antal personer, men standardpris er:
Mark 1 + 3: 25 kr for 30 minutter
Hallen: 50 kr for 30 minutter

Hvis du ønsker at bruge faciliteterne til at undervise andre, kontakt mig i så fald for pris.