Una

Bohemian Shepherd Bravo Una

Una er en glad og sprudlende ung dame, og på grund af hendes unge alder, er hun naturligvis stadig ved at modne og udvikle sin personlighed.
I dagligdagen er hun generelt en enormt kærlig, glad og social hund, med masser af energi.

Hun er ret selvstændig og heller ikke ligeså følsom som en del hyrdehunde har tildens til at være, hvilket i mange situationer er super praktisk, men det giver hende også flere ballademager-tildenser end fx Kida, for skæld ud tager Una hverken særlig tungt eller personligt 😉

Hun er dog ingen måder en ukontrolleret bulderbasse, selvom hun har sin egen mening om tingene. Hun elsker alt og alle, specielt børn. Katte og fugle får dog et vov med på vejen, men ellers er hun ikke en særlig gøende hund.

Hun er et kæmpe madøre, og elsker at få lov at bruge sin krop og hjerne, så hun er altid klar på at træne, men bliver også hurtig træt, da hun stadig er ung.

Træningsmæssigt fokuserer vi på grund af hendes unge alder pt. primært på socialisering, miljøtræning, kropskontrol og generelle samarbejdsøvelser. Hun har dog allerede nu udvist stor begejstring for Hoopers, og jeg forventer også at benytte hende til fx rally-lydighed, færdighedsprøver og agility. Chodsky’en er generelt en meget alsidig træningshund, og vil passe til langt de fleste discipliner.

Træningsvideoer af Una kan ses på min instragram profil: Svanholm_hundecenter

HD: Skal røntgen sommeren 2021
AD: Skal røntgen sommeren 2021

Eksteriørbedømmelse:
Forventes efteråret 2021

Højde: Vokser stadig

Mentalbeskrivelse: Forventes mentalbeskrives efteråret 2021

Indavlskoefficient: (3 gen.) 0%
Se hele stamtavlen på hundeweb: DK12275/2020

Vægt: 15,4 kg ved 6 måneder, forventes at lande på 20-21 kg.

Una er født d. 8/6-20 hos kennel Bohemian Shepherd i Danmark.
Hun er efter FurAndPaws Eminencia og Noster Mirabilis Fly High Boy.