Løbsk lab

Dumle er i løbetid i øjeblikket, og det gør hendes humør ret utilregnelig! Det ene øjeblik er hun fuldt på, det næste øjeblik gider hun slet ikke noget… 😝
Det gør derfor også at vores træning er temmelig ustabil, for når hun pludselig mister lysten, så er der intet at gøre. Hvilket jo sådan set også er fair nok, når nu hun er i løbetid!
18342077_609253189281712_864088949624208819_n
Vi har derfor skåret kraftigt ned på træningen de sidste 2 uger, og får gået nogle dejlige turer i stedet.

Dog havde jeg allerede meldt mig til rally stævne her d. 7 maj, og det var desværre for sent at få pengene tilbage, da jeg opdagede at hun var kommet i løbetid.
Da konkurrencen var lige i nærheden, besluttede jeg mig derfor for at prøve at tage afsted – hun vil jo stadig gerne træne, bare meget kortere tid end normalt!

Jeg besluttede mig for at opvarme ganske kort, for ikke at bruge al hendes energi, og så gå på banen. Første halvdel går faktisk ganske godt, lidt ukoncenteret, men vi klarer øvelserne udemærket.
Men så gider labben pludselig ikke mere 😅
I en SIT-DÆK-SIT, bliver hun liggende, og gider ikke at rejse sig igen. FEM gange må jeg bede hende om det, før hun rejser sig til en sit igen 😳

Videre til slalom, som går noooget trægt og langsom, og så et par helt almindelig vendinger, først 360 grader, og derefter 270 grader. Men der går hun helt i stå, og står bare og glor på mig 😂
Begge øvelser må laves om, og ingen gang i andet forsøg lykkedes det, så i løbet af to ellers så simple øvelser, skaffer vi os minus 26 point!

Heldigvis var der kun én øvelse tilbage derefter, et springvand, som lykkedes på andet forsøg, og SÅ fik vi endelig kravlet os i mål.
Det blev desværre ikke til en bestået prøve, lidt ærgerligt, men efter omstændighederne så havde jeg egentlig heller ikke forventet det.
Vi holder os derfor til at putte i sofaen og gå hyggelige turer lidt endnu 😉

DSC09955 copy

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s