Negle klipning

Der er rigtig mange hunde ejere, der kæmper med at få klippet negle på deres hunde, og jeg er en af dem! Nu har jeg dog skiftet metode, hvilket har gjort en kæmpe forskel!

Jeg har desværre allerede haft fornøjelsen af en del bækken/hofte smerter i forbindelse med min graviditet, hvilket har gjort at jeg mange dage har skulle forholde mig helt i ro.
Det sætter automatisk en stopper for meget af træningen med hundene – men gav også god med tid og anledning til at kigge på en anden type træning, nemlig neglene!
Saga har altid haft mange problemer med sine negle, og har to gange fået opereret en negl væk. Hun bliver derfor altid enormt skeptisk, når man piller ved hendes negle, og hiver med det samme poten til sig.

Dumle derimod plejer at være nem, men efter sidste dyrlæge besøg fik hun klippet for meget af neglene, og har siden da været MEGET skeptisk!

Det har derfor været et helt cirkus at få klippet negle på dem siden, hvilket jeg synes har været virkelig ærgerligt. HADER at se mine hunde så stressede og paniske over noget så simpelt, som at få klippet negle.